Despre mine

A little something about me.

În anul 2012, am pășit și eu,poate ca și tine, pe drumul căutării răspunsurilor la întrebările care mă invadaseră în urma unor lecturi de dezvoltare personală. Am apelat la un psihoterapeut și, cu ajutorul acesteia (da, a fost o femeie), “privindu-mă în oglindă”, am reușit să găsesc răspunsurile mult dorite. În urma acestui demers, am înțeles că drumul și vocația mea duc la o singură meserie: aceea de PSIHOTERAPEUT.

Am ales așadar să urmez cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu și să mă formez ca Psihoterapeut Integrativ în cadrul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă, ambele din București.

Odată acestea finalizate, aleg acum să împărtășesc cu tine ceea ce m-a ajutat pe mine, să fiu alături de oricine va dori să parcurgă un astfel de drum. Te asigur că este cel mai frumos drum pe care poate porni omul în viața sa: acela al propriei descoperiri, al autocunoașterii și accesării resurselor interioare. Pe tot parcursul acestui drum, eu te voi ghida, te voi susține pentru a găsi împreună cea mai bună variantă pentru viața visurilor tale.

Relația cu tine va deveni cea mai bună relație din viața ta după călătoria noastră împreună. Vei înțelege cine ești, care îți sunt posibilitățile și limitele, care este menirea ta și, cel mai important, vei începe să te simți bine în propria-ți companie. LINIȘTE ȘI ARMONIE INTERIOARĂ sunt cele două cuvinte ce te vor defini. La capătul călătoriei noastre, îți vei putea trăi viața așa cum iți place, în relații funcționale cu tine, cu ceilalți si cu lumea și îți vei duce planurile de viitor cu mare bucurie la împlinire.

Te aștept alături de mine !

Vreau sa stiu! Editia a doua

MOTTO: “Investitia in cunoastere are cea mai buna dobanda” – Benjamin Franklin Va invit sa fiti parte dintr-un program …

Vreau sa stiu!

MOTTO: “Investitia in cunoastere are cea mai buna dobanda” – Benjamin Franklin Grup de practica/psihoeducatie atat …

Grup de practica pentru Studenti si Masteranzi ai Facultatilor de Psihologie

MOTTO: „Investitia in cunoastere are cea mai buna dobanda” – Benjamin Franklin Grup de practica/psihoeducatie …