Servicii

Psihoterapie individuală

Cel mai probabil, ai avut nevoie de curaj pentru a căuta ajutor profesional iar pentru că ai ajuns aici, meriți tot respectul. Numai cei curajoși și hotărâți vor trece pragul cabinetului unde va avea loc reîntâlnirea cu ei înșiși.

Atunci când o persoană caută ajutorul alteia prin psihoterapie, cel mai probabil că ea este cel puțin nemulțumită față de modul actual în care experimentează viața. Probabil că este departe de ce spune inima ori că se află în prea-cunoscutul conflict “inima spune ceva, mintea spune altceva”.

Poate că ceva actual din viața ta a devenit de nesuportat: poate fi o criză, un eveniment ca ruperea unei relații, pierderea job-ului sau o situație de lungă durată care a devenit intolerabilă.

“Înainte de a putea gândi clar referitor la o problemă sau a schimba comportamentul, o persoană trebuie să se simtă angajată, auzită, recunoscută, înțeleasă și acceptată” (Kohut, 1984).

Dezvăluirea experiențelor dureroase și a descoperi că pot fi înțelese, că li se poate răspunde diferit și acceptate, aceasta poate fi în sine vindecătoare. În cadrul terapiei individuale, terapeutul și clientul construiesc o narațiune coerentă a experiențelor care, anterior, au fost nerecunoscute, oferind noi perspective și creând posibilitatea construirii unui noi cadru de desfășurare a noii vieți.

Psihoterapia implică îngrijirea sufletului altei persoane aflate în fața unei provocări pentru a facilita înțelegerea, schimbarea și evoluția personală. Relația dintre noi se va dezvolta de așa natură încât cuvintele și nevoile tale să fie auzite, acceptate, absorbite și înțelese în contextul experienței tale de viață. Îți voi sta alături în drumul tău spre organizarea și identificarea provocarilor de viață și a îngrijorărilor pe care le poți avea.

TU îți vei conduce propria minte spre viața visurilor tale iar eu îți voi sta, bucuroasă, alături!

Te aștept cu drag la întâlnirea cu TINE!

 

Vreau sa stiu! Editia a doua

MOTTO: “Investitia in cunoastere are cea mai buna dobanda” – Benjamin Franklin Va invit sa fiti parte dintr-un program …

Vreau sa stiu!

MOTTO: “Investitia in cunoastere are cea mai buna dobanda” – Benjamin Franklin Grup de practica/psihoeducatie atat …

Grup de practica pentru Studenti si Masteranzi ai Facultatilor de Psihologie

MOTTO: „Investitia in cunoastere are cea mai buna dobanda” – Benjamin Franklin Grup de practica/psihoeducatie …